Солодкий момент наприкінці: відкриття фотографій з проекту

Síť pro Ukrajinu

Солодкий момент наприкінці: відкриття фотографій з проекту

1 липня 2024 року в Муніципальній бібліотеці Болеславця відбулася остання подія нашого проєкту – відкриття виставки фотографій, які були зроблені під час проєкту.

Виставка фотографій, яка була відкрита для публіки протягом усього липня, представляла зріз усього проекту, який був зосереджений на активізації та інтеграції молодих українців у Чехії та Польщі. Фотографії задокументували перебіг проекту від підписання угоди про партнерство, реалізації мовних курсів, які проходили в обох країнах, гастрономічних курсів, які проходили в готелі STARÝ MLÝN в Єсеніку та кафе Liberecký DOK в Ліберці, до фінальної конференції.

Цікавим аспектом виставки стало те, що авторами фотографій є не тільки професійні фотографи, а й інші люди, які брали участь у проекті та курсах – організатори, лектори, викладачі і, що найголовніше, самі учасники. Такий різноплановий підхід дає нам комплексне уявлення про перебіг проекту та допомагає побачити його в ретроспективі з різних ракурсів.

Відкриття мало позитивний резонанс і створило приємну атмосферу, в якій відвідувачі могли зануритися в історії, які розповідають фотографії. Захід також включав екскурсію бібліотекою, яка ще більше посилила враження від вечора. Останній захід проекту не тільки завершує нашу спільну роботу, але й нагадує нам про важливість продовження подібних заходів, які сприяють кращій інтеграції іноземців у місцеву громаду.

Дякуємо всім, хто надав свої фотографії, і всім учасникам, які взяли участь у цьому спеціальному проекті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *